Magyar Zeneterápiás Egyesület

Kezdőlap » Egyéb » Zeneterápia Európai Napja programok és megbeszélés a Bárczin megújuló képzésről

Zeneterápia Európai Napja programok és megbeszélés a Bárczin megújuló képzésről

magyarorszag_nagyvilag_gazdasag_befektetes

Kedves Egyesületi Tagok!

Nagy örömünkre megújul a zeneterapeuta képzés a Bárczin, ami azt jelenti, hogy a 2009-es akkreditáció óta változatlan kurzusok kiegészülhetnek újakkal, illetve részben le is cserélődhetnek.

Együttgondolkodásra invitálunk Benneteket a Zeneterápia Európai Napján! Osszuk meg egymással az ötleteinket, igényeinket, hogy az új képzés a lehető leghasznosabb legyen!

Gyertek el és mondjátok el, hogy

–          mire lenne szükségetek a munkátok során, ami esetleg hiányzott a képzésből

–          mit láttatok esetleg külföldön, ami beépíthető lenne a képzésbe (módszer,          szemlélet, tantárgy, konkrét előadó akit meghívhatnánk tömbösítve, stb…)

–          ha van valakinek külföldi órarendje, kérjük, ossza meg velünk

–          milyen egyéb ötletetek, kérésetek, van

Külön kérjük a külföldön élő és praktizáló kollégákat, hogy ha tudnának oktatóként közreműködni tömbösítve a képzésben, akkor jelentkezzenek!

Minden diplomás zeneterapeuta véleménye számít!

Szeretettel várunk tehát Benneteket a Zeneterápia Európai Napjának alkalmából szervezett budapesti rendezvény részeként. Családdal is jöhettek, a workshopok, demók már 10 órakor elkezdődnek és 0-99 éves kor között Mindenkihez szólnak!

Időpont: 2017.november 18. Megnyitó és programok 10.00 óráról, a képzéssel kapcsolatos megbeszélés 13.00-tól. Utána közös jammelés, kötetlen beszélgetés, ebéd a környéken.

Helyszín: Cziffra Kulturális Központ  https://cziffrakozpont.hu/ ;

Cím: 1225 Budapest, Nagytétényi út 274-­276.

Aki szeretne demót, workshopot tartani, okt. 30-ig várjuk a jelentkezését, korlátozottan még van időpont délelőtt! (Jelentkezés Varga Ágnesnél, lásd alábbi sor).

Akinek nem jó az időpont, írásban is elküldheti véleményét Varga Ágnes kolléganőnknek, aki az MZE Oktatási Bizottságának munkáját koordinálja: vvagnes@gmail.com , illetve hívható a 06 20 77-14-361-es számon.

Előre is köszönjük a részvételt és várjuk a találkozást!

Sőnfeld Mátyás
MZE Elnök

 

 

 

 

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: