Magyar Zeneterápiás Egyesület

Kezdőlap » Egyéb » A Zeneterápia Nemzetközi Napja- felhívás

A Zeneterápia Nemzetközi Napja- felhívás

Kedves Zeneterapeuta Kollégák!ZT napja17

Idén immár negyedszer koordinálja az MZE az EMTC (Európai Zeneterapeuták Szövetsége) szervezésében a Zeneterápia Európai Napjának november 15-i hazai eseményeit.

Ezen a napon, – és mivel szerdára esik, a megelőző és ezt követő pár napban- összefogunk mi, zeneterapeuták, hogy minél szélesebb rétegekkel ismertessük meg a professzionális zeneterápiát: nyílt napokat, workshopokat, demó alkalmakat, előadásokat szervezünk, cikkeket írunk, rádióban nyilatkozunk, interjút adunk, de leginkább: zenélünk!

A tavalyi sikeres rendezvénysorozat után idén is szeretettel hívunk minden zeneterapeutát, hogy csatlakozzon hozzánk valamilyen tevékenységgel, hiszen minél több helyszínen, minél több formában vagyunk jelen, annál inkább elérjük a célunkat! Itt az alkalom, hogy szervezetten, reklámmal alátámasztva lehetőséget, bátorítást adjunk a környezetünkben a saját élményre, a kérdezésre, a szakmánkhoz való közelebb kerülésre! Szervezzetek Ti is nyílt napot, work shopot, demo alkalmat a saját lakhelyeteken!

Várjuk minden lelkes Kolléga jelentkezését Varga Ági (vvagnes@gmail.com)  nemzetközi referensünknél, aki koordinálja az európai honlapra való felkerülést és mindenben segíti a felkészüléseteket, szervezéseteket.

Minden hazai eseményt feltűntetünk a Zeneterápia Európai Napjának nemzetközi honlapján:  http://www.europeanmusictherapyday.com/ . Az idei európai kampány idei címe: „Hearing your voice!”, az európai honlapon látható a plakát, ami idén is igény szerint magyar nyelvre átírható, a rendezvényetekre testre szabható.

A magyar zeneterapeuta programgazdák hazai programjait az MZE minden lehetséges felületén propagáljuk.

Örömteli szervezést kívánunk, és minden aktív résztvevőt szeretettel várunk!

 

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: